Tenda Napoli

Kodi - T003

Tende me thyerje

Tende shume funksionale per dritare dhe ballkone sidomos ne mjedise te ajrosura.

Ka nje sistem te tille qe mundeson nje pafundesi pozicionesh te tendes. Krahet anesore rreshqasin ne dy guida te larta deri ne 220cm dhe komandohen me manivel.

LLojet e Copave

Galeri Fotosh

Preventiv Online
Emer Mbiemer (*)
Please type your full name.
E-maili (*)
Invalid email address.
Celular
Invalid Input
Zgjidhni Tenden
Invalid Input
Zgjidhni Kodin e Copes (*)
Invalid Input
Gjeresia
Invalid Input
Zghidhni Hapjen
Invalid Input
Specifikime te tjera
Invalid Input
Dergo