Gazebo te cdo ngjyre

cmimi i shitjes

320.000 leke

çmim i skontuar

297.600 leke

Komplet Tavoline

çmimi i shitjes

75.000 leke

çmim i skontuar

69.750 leke

Tende Dielli Athina

çmimi i shitjes

18.000 leke

çmim i skontuar

16.800 leke

Grile vertikale

çmimi i shitjes

4.800 leke

çmim i skontuar

4.200 leke

TAR - TV SpotGet the Flash Player to see this player.

TarTenda Certifikohet

Tar Tenda Certifikohet me standartin ISO

U shfaq ne treg qe prej vitit 1996. Ne saj te objektivave te synuara: Cilesi, seriozitet dhe kenaqja e klientit, TAR Tenda arriti te krijoje imazhin me te konsoliduar ne treg, duke u rritur gjithmone e me shume.

Partner